onsdag 23 januari 2013

Nya RC projekt

Jag känner att det dax att sälja av lite RC prylar för att kunna köpa nya nu till vår och sommar säsongen. Har rätt mycket prylar som jag tänkt sälja, lite olika projekt som man ej har haft tid till som blivit liggande och sen brukar jag byta ut mina reservservo med jämna mellan rum och köpa nya. Först ut blev min HPI WR8 Flux den har jag nu sålt, tänkte faktiskt köpa en ny nu till sommaren en HPI Ken Block WR8 Flux. Gillar WR8 Flux riktigt rolig bil med en riktigt kraftfull borstlösmotor gemfört med t ex Kyosho. Sen kommer jag nog sälja min Xray T4, köpte en precis när den släpptes som jag tänkte bygga på men tiden har sprungit iväg så jag har ej haft tid och nu är jag lite sugen på att sälja den och min Sanwa MT-4. För jag är sugen på att testa den nya Sanwa M12.

Sanwa M12
Sanwa M12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar